XCOM met niet-Canon-superhelden? Ontmoet Capes

Geen Bloody Marvel, geen Bloody DC…

Superheldenspellen hebben een behoorlijke geschiedenis, waarvan sommige gedenkwaardig waren omdat ze geweldig waren, terwijl de meeste andere zulke teleurstellingen waren dat ze het best kunnen worden vergeten. Ze zijn meestal afhankelijk van een bekende cast van personages uit de strips en films, maar Capes gaat in een andere richting, de cast van personages in dit X-COM-achtige spel is uniek; althans in theorie.

De wereld waarin je gaat spelen is al overgenomen door superschurken, dus je moet een team superhelden rekruteren om de zaken recht te zetten. De animatie in de Capes-trailer bij Rock, Paper, SHOTGUN is interessant, met een mix van ouderwetse stripkunst en soepele gevechtsmoves. De game wordt ontwikkeld door de nieuwe Spitfire Interactive-studio, bestaande uit de ontwikkelaars die Hand of Fate hebben gebracht. Gezien het uiterlijk van de trailer, besloten ze de kaarten voor deze achter te laten.

Helaas komt er een game vol officiële Marvel-superhelden genaamd Midnight Suns uit op ongeveer dezelfde tijd als Capes, wat brutaal zou kunnen zijn voor de nieuwe gamestudio. Bekijk hier de trailer, om superhelden te zien die het niet erg vinden om de slechteriken te vermoorden.

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Demakkrum.nl
   Logo
   Shopping cart