Hoe kan ik mij een toetsenbord laten beoordelen? DROP A Lord Of The Rings-versie

Maanlicht verdrinkt alles behalve de helderste sterren

Er is een witte achtergrondverlichting op het Drop Lord of The Rings-toetsenbord, met vijf niveaus die worden bestuurd door de FN-knop ingedrukt te houden en op de pijl omhoog of omlaag te tikken. Zoals je op de foto’s kunt zien, zijn zowel de schakelaars als de toetskappen ondoorzichtig en is er bijna geen ruimte tussen de toetsen, wat betekent dat bijna alles het licht van dit toetsenbord overstemt. Dat maakt deze recensent misschien niet uit, maar als je van typen in het donker houdt, heb je Dwarfish-gezichtsvermogen nodig.

Door dit toetsenbord te gebruiken om zowel de Monoprice draadloze oordopjesrecensie als deze te schrijven, was een van de eerste dingen die ik vaststelde dat ik het numpad inderdaad heel vaak gebruik. Tijdens het verkleinen van de foto’s of het invoeren van getallen merkte ik dat ik meteen naar rechts afdwaalde, wat nogal ondoeltreffend is op een TKL-toetsenbord. Er zijn veel mensen die het numpad nooit aanraken, als je er een bent, zal dit geen probleem voor je zijn.

Wat de rest van de ervaring betreft, had ik niet meer problemen met typen op het Lord of The Rings-toetsenbord dan op niet-mechanische toetsenborden. Er zit zeker veel meer veerweg op deze toetsen dan de K310 (zie, ik heb net weer mijn hand uitgestoken), waardoor het voelt alsof ik wat langzamer moet typen om de toetsen in te halen. Ik vermoed dat dit strikt in mijn hoofd is en niet echt waar is. Ze hebben een mooie dreun naar hen als ze naar beneden komen en een hogere klik wanneer ze terugveren. Dit zou liefhebbers van mechanische toetsenborden meer dan tevreden moeten stellen. Er lijkt geen enkele trilling te zijn die aanwezig was op de eerste Holy Panda-schakelaars, dus de Phantom Stabilizers moeten hun werk doen.

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Demakkrum.nl
   Logo
   Shopping cart